Skandia map

Sök praktik på Bio Skandia!

 

Bio Skandia är en enastående vacker biograf belägen på Drottninggatan. Vi visar kvalitetsfilm kurerad av programavdelningen på Stockholms filmfestival, och huserar event av alla dess slag. Allt från galapremiärer och förhandsvisningar till konferenser, livepoddar och stand-up.

 

Som praktikant på Bio Skandia blir du en del av ett tight team om 4 personer som jobbar med biografens kultur- och filmverksamhet, event, projektledning och marknadsföring.

 

Vi utlyser praktikplatser med inrikting på kulturproduktion och projektledning, samt med inriktning på marknadsföring. Vi tar även emot ansökningar inriktade på event. Det är möjligt att kombinera inriktningar vid överenskommelse.

 

Du som söker till oss bör ha en känsla för organisatoriskt arbete, vara stresstålig, ha lätt för att samarbeta, klara av att arbeta med flera saker samtidigt och så klart, älska film! Praktikperioden kan pågå under hela hösten (augusti-december), men ska vara minst 8 veckor.

 

Skicka ett personligt brev och CV till vår projektledare Liv Larsson, liv@bioskandia.se. Ta kontakt med Liv för att ta reda på hur din praktikperiod på Bio Skandia kan se ut!

Drottninggatan 82

111 36

Stockholm

sf_logo Powered by Stockholm International Film Festival