Skandia map

 

Megalopolis – Exklusiv förhandsvisning

 

Vi är glada att kunna meddela att vi den 26 september kommer ha en förhandsvisning av Francis Ford Coppolas nya film Megalopolis! Samt ytterligare en exklusiv visning den 28 september.

 

Megalopolis är ett ambitiöst projekt som Coppola har arbetat med i flera år. Filmen utforskar teman kring stadsliv, makt, och den mänskliga naturen och har redan hyllats för sin visuella stil och djupgående berättelse. Francis Ford Coppola har en speciell plats i våra hjärtan här på Bio Skandia då vi hade den stora äran att få välkomna honom personligen på Bio Skandia när han mottog sitt hederspris under Stockholms filmfestival, och nu ser vi fram emot att återigen hedra hans mästerliga filmskapande med denna exklusiva förhandsvisning.

 

Som en extra höjdpunkt under kvällen kommer vi även att servera viner från Francis Ford Coppola Winery, vilket gör detta till en oförglömlig upplevelse för både film- och vinälskare.

 

Boka din plats idag och var bland de första att uppleva en av årets största filmpremiärer! Biljetterna är begränsade och onumrerade.

 

För bokning av 26/9 (Exklusiv förhandsvisning): KLICKA HÄR

 

För bokning av 28/9: (Exklusiv visning) KLICKA HÄR

 

OBS: Förköp krävs, listan stängs dagen innan.

 

Har du fribiljetter du vill använda skriv till info@bioskandia.se