Skandia map

Konferens på Bio Skandia!

 

Välkommen till en unik konferensupplevelse i hjärtat av Stockholm! Bio Skandia, ritad av den legendariske arkitekten Gunnar Asplund, erbjuder en oförglömlig miljö för din nästa konferens. Belägen mitt i city, är denna historiska biograf inte bara en av världens vackraste, utan också en plats där modern teknik möter klassisk arkitektur.

 

 

Varför välja Bio Skandia för din konferens?

Att hålla en konferens på Bio Skandia innebär att ge dina deltagare en upplevelse utöver det vanliga. Salongen, med sitt majestätiska tak och eleganta inredning, skapar en inspirerande atmosfär som främjar kreativitet och innovation. Här kan du kombinera affärsmöten med kultur och historia, allt i en miljö som andas svensk designtradition.

 

 

Perfekt läge i centrala Stockholm

Bio Skandia ligger på Drottninggatan, en av Stockholms mest centrala och lättillgängliga gator. Närheten till kollektivtrafik, hotell, och restauranger gör det enkelt för dina konferensdeltagare att ta sig hit, oavsett om de kommer från andra delar av staden eller från utlandet.

 

 

Teknik och service i världsklass

För att säkerställa att din konferens blir en succé erbjuder Bio Skandia modern konferensteknik och förstklassig service. Vårt dedikerade team hjälper dig att skräddarsy evenemanget efter dina behov, från teknisk support till catering. Allt för att din konferens ska bli så smidig och minnesvärd som möjligt.

 

 

Boka din konferens på Bio Skandia

Gör din nästa konferens till något alldeles extra genom att boka den på Skandiateatern – Stockholms vackraste biograf. Kontakta oss idag för att diskutera dina önskemål och få en offert som passar just ditt evenemang.

Upptäck en konferenslokal där historia, arkitektur och modernitet möts på bästa sätt – mitt i hjärtat av Stockholm.

För att boka Bio Skandia, hör av dig till våra eventansvariga Douglas och Sofia!

douglas@bioskandia.se

sofia@bioskandia.se