Skandia map
Tillbaka
Skräck, Drama, Mysterium

Midsommar

Fira tidig midsommar med Ari Asters Midsommar och Q&A med Cast & Crew - 18 juni på Bio Skandia!

Vi dundrar igång midsommarfirandet redan på tisdagen med finfint besök av filmens producent Patrik Andersson som kom på konceptet till filmen, samt flera av de medverkande skådespelarna i ett intimt samtal/Q&A innan filmvisningen där de berättar om inspelningen och bjuder på aldrig tidigare visat behind the scenes-material från filmen.

Ari Asters Midsommar är en modern skräckklassiker som i synnerhet väckt intresse i Sverige. Även om filmen huvudsakligen spelats in i Ungern är flera svenskar inblandade i produktionen.

Likt Hereditary och Beau is Afraid förmedlar Midsommar en existentiell skräck som berör våra band till varandra. Dani (Florence Pugh) bär på förlusten av sin familjs tragiska bortgång. Under en resa till sektsamhället Hårga i Sverige hoppas hon knyta an till sin distanserade pojkvän Christian (Jack Reynor). I den kulturella krocken med Hårgas religiösa utövare uppstår en schism som sätter Danis och Christians relation på prov.

Missa inte denna unika chans att se Midsommar på stor duk, se tidigare aldrig visat behind the scenes material och få en inblick bakom kulisserna med hjälp av filmens producenter och skådespelare.

Välkommen till Bio Skandia den 18 juni!

 • Regi: Ari Aster
 • Filmförfattare: Ari Aster
 • Skådespelare: Will Poulter, Austin R. Grant, Jack Reynor, Anki Larsson, Florence Pugh, William Jackson Harper, Anna Åström, Julia Ragnarsson, Liv Mjönes
 • Land: Sverige, USA
 • Längd: 140
 • Tal och text:

  Engelska

  tal

  Svensk

  text

Välj dag

Inga visningar just nu

Drottninggatan 82

111 36

Stockholm

sf_logo Powered by Stockholm International Film Festival